Autorijschool PINK PAPER

Naar de homepage
De theorie
De praktijk van het autorijden
Kortingspakketten
Zonder angst weer de weg op!
Laat je reaktie achter
In top 10 slagingspercentage!

Uw leswagen I Instructeur I Tarieven I Nieuws I Links I Contact

Kijk voor foto's van geslaagden op onze facebookpagina:

 

 

Stuur je bijdrage voor het gastenboek per mail naar martin.gieles@gmail.com

Dit zijn de ervaringen van leerlingen:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 februari 2020

Lieve Martin!

Bedankt voor alle lessen & het geduld! Ik heb veel van je geleerd qua techniek, maar vooral van je rust in de auto! Heel erg bedankt & hopelijk tot snel in een andere setting!

Marieke

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

30 januari 2020

Ik ben zeer tevreden met de lessen van Martin. Ik heb zeer veel ervaring gekregen met autorijden dankzij de verschillende paden en scenario's die ik meegemaakt heb tijdens het rijden. Door de dubbele lessen en proefexamens was het mogelijk voor mij om mijn rijbewijs te halen.

Luc

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

december 2019

Leuke en gezellige rijlessen gehad, veel geleerd op een goede en leuke manier. Als iets misging werd ik weer goed op mijn gemak gesteld! En in één keer geslaagd!!

Enna

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31 juli 2019

Geslaagd! Bedankt Martin voor de goede lessen.

mvg, Thijs

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

18 april 2019

Ben bij Pink Paper begonnen vorig jaar, en ben in een keer eslaagd voor mn rijexamen! Erg aardige en bekwame rijinstructeur, en kan erg goed les geven!

Ellis

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 maart 2019

Leuke en gezellige rijlessen gehad. Veel geleerd op een goede en leuke manier, als iets misging werd ik weer goed gerust gesteld! En in een keer geslaagd!!

Enna

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23 februari 2019

Overgestapt van rijbewijs.nu naar pinkpaper. Groot verschil in kwaliteit. Martin is een goede docent. Pinkpaper is een aanrader.

Tijn van Aelst

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 juni 2018

Goede rijschool, aardige vent, vertelt alles goed, is heel rustig, is geduldig en aardig.

Ruben Koster

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 juni 2018

Autorijschool Pink Paper is echt een aanrader! Martin heeft middels tact en geduld van mij een zelfverzekerde bestuurder gemaakt.

Djai

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 25 mei 2018

Autorijschool Pink Paper vind ik een super goede rijschool. Zeer aan te raden voor iedereen die zeker wil weten dat je de eerste keer slaagt.

Ruben van Elsberg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 mei 2018

Ik was in één keer geslaagd! Ging vol vertouwen het examen in. Martin was tijdens de lessen heel geduldig en duidelijk en dat was heel fijn.

Pepijn

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 15 december 2017

Martin, bedankt voor de goede rijlessen. Het was niet altijd makkelijk, maar ik ben nooit met tegenzin mijn rijles ingegaan. Superblij dat ik geslaagd ben!

Groet, Kirsten

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 november 2017

Na op mijn 18e, door omstandigheden te zijn gestopt na 29 rijlessen en het 3 maal falen van mijn theorie examen is het er de eerste 6,5 jaar niet meer van gekomen opnieuw aan mijn rijbewijs te beginnen. Echter heb ik wel al die tijd, op basis van de toen aangeleerde, minder strenge CBR eissen veel illegale kilometers achter het stuur gemaakt en dus reeds een eigen rijstijl ontwikkeld.

Sinds ik eind 2012 in Amsterdam ben komen wonen zag ik Martin al regelmatig voorbij zweven in zijn hydropneumatische C5. 

Als Citrofiel dat ik ben is dat natuurlijk de ideale lesauto! En zeer bijzonder ook gezien de knappe leeftijd van de wagen!

Maar ik bleef het uitstellen, totdat een bijzondere samenloop van omstandigheden begin 2017 bij mij een prachtige (en bovenal goed werkende) 28 jaar oude, Citroën BX 19TRI op de stoep parkeerde voor een prijs die Marktplaats niet bekend is… Maar dan wel je rijbewijs gaan halen hé!!! Ik kon er dus niet meer omheen... En hoeveel motivatie heb ik nou immers ook nodig?

Er staat een droomauto op me te wachten! 

Dit maal direct een theoriecursus gedaan om het drievoudig falen van 6,5 jaar geleden te voorkomen. En daarmee was ik ditmaal dan ook in een keer geslaagd!

Zo, en dan nu eens kijken of we die kleindochter van mijn BX gereserveerd kunnen krijgen! ^_^

Jawel hoor! Een vlotte reactie van Martin, en voor ik het wist reed ik een proeflesje in de C5!

Echter, met een paar duizend kilometer eigen rijstijl achter de rug kom je er al gauw achter, dat je toch wat meer uurtjes in de auto mag gaan zitten dan je prijsgewijs, stiekem had gehoopt... 

36,5 uur, om precies te zijn, had Martin uiteindelijk nodig om mij opnieuw klaar te maken voor de vernieuwde, strengere eissen van het CBR. Bijzonder weinig volgens Martin zelf.

Maar al gauw bleek Martin dus ook de Buddha onder de rij-instructeurs. Een magische man met zilveren zenuwen en een gouden geduld. Een perfecte combinatie met wat veruit de comfortabelste lesauto van Amsterdam is!

Ik bleek echter wel zeer herhalingsvatbaar voor mijn gebruikelijke riedel aan "haastige" kijkfoutjes. Consequent zijn we op deze zwakke puntjes gaan oefenen, oefenen en oefenen... 

Maar met ieder proefexamen toch steeds weer teveel foutjes… Hé bah… ga ik het nou wel halen straks? Martin hield vol dat ik een heel goede kans ging maken. 

Zeker die laatste 2 weken, bijna elke dag 1,5 of 3 uur rijden deed wonderen. Per dag voelde ik me een stukje wijzer en scherper achter het stuur. En uiteindelijk, was de enige compleet foutloze rit die ik over de gehele 36,5 uur in de C5 met Martin gereden heb: Mijn examen…

In een keer geslaagd! Met geen enkel foutje! Ik had over zo'n dijk van een resultaat nooit durven dromen. Maar Martin, de rust ten zelve, heeft een bijzonder overdragelijke kalmte. En als iedere instructeur in Nederland daar aan kon tippen zou je haast aannemen dat gestressd rijden, al snel iets uit het verleden moet worden.

Dus, op welk niveau je ook begint, Martin gelooft in je ;) En jij dus uiteindelijk ook in jezelf! Of je nu rij-angst hebt, of autisme, of je wilt gewoon lessen in pure zen-mode…Of je bent zoals ik een eigenzinnige combinatie van die laatste 2 met een foute rijstijl en een groot zwak voor Citroën… 

Martin's the man! The Buddha with the Citroën! The ultimate combination of peace and comfort!!

Groetjes, Vincent

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 september 2017

Martin is een hele doordachtzame en kalme instructeur. Hij heeft veel geduld en leert je om veilig en verantwoord te rijden. Ook zorgt hij ervoor dat je alles durft te vragen en dat je fouten kan maken zonder dat het invloed heeft op je zelfvertrouwen.

Als ook nog net als ons een droog gevoel voor humor hebt, dan is het al helemaal perfect! Aanrader en nogmaals hartelijk dank!

Nima

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17 maart 2017

Martin is een hele geduldige, rustige, goede rij-instructeur. Niet alleen het rijden en kijken zelf heb ik helemaal onder de knie, maar ook het omgaan met andere weggebruikers. Er rijden helaas een heleboel 'gekkies' op de weg, en dankzij Martin kan ik gewoon rustig blijven en zonder boos of geïrriteerd te worden andermans fouten opvangen. Ik ga met heel veel zekerheid en vertrouwen m'n eerste kilometers zonder Martin tegemoet. Vandaag geslaagd in één keer, voelde me 100% voorbereid op het examen waardoor ik helemaal niet zenuwachtig was. En met resultaat dus! Bedankt voor alle gezellige en vooral leerzame lessen! Zeker een aanrader voor anderen die een rijschool zoeken. 

Groetjes Josien

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi Een beetje laat, maar hier een stukje voor je gastenboek:

Heel erg bedankt Martin voor alle leuke en leerzame lessen. Dankzij jou in één keer geslaagd, wat ergens wel jammer is want ik zal de gezellige lessen erg gaan missen. In alle rust en op mijn eigen tempo (een halfjaar pauze tussendoor) goed inzicht gekregen in het verkeer. Hierdoor leerde ik snel van mijn eigen fouten en kon ik mijn eigen (soms iets te gehaaste) rijstijl ontwikkelen. Bedankt!

Simon Geslaagd op 5-02-2016

==================================================================================

Beste Martin,

'In één keer geslaagd'

Dankzij jou geduld en practisch werk. Ik raad Pink Paper van harte aan voor iedereen die wil veilig en rustig leren rijden.

Nogmaals dank je voor je inzet en voor alles wat je mij hebt geleerd!

Groeten, Bertan (geslaagd 2 aug 2016)

=================================================================================

Hi Martin,

Hoe gaat het met jou? Ik heb het rijbewijs gisteren opgehaald en kijk enorm uit naar mijn eerste rit. Ik heb een klein tekstje geschreven voor je website. Hopelijk kun je er wat mee:

Faalangst heeft nogal de nejging om in bepaalde situaties stevig de kop op te steken bij mij. Ik vreesde dan ook grote vrezen voor het praktijkexamen. Martin heeft me echter zeer goed voorbereid op het beheersen van de auto en op het verkeer, op het examen en op het omgaan met de examenstress. Het praktijkexamen heb ik vol zelfvertrouwen en met goed gevolg afgelegd. In één keer geslaagd! Dank je wel Martin!

Groet, Maartje (geslaagd 20 mei 2016)

=================================================================================

Vanmorgen geslaagd voor mijn examen! Martin is echt een topinstructeur, legt alles goed uit ziet alles en blijft rustgevend kalm. Ik zou geen ander willen!

Conrad (geslaagd 17 mei 2015)

=================================================================================

27 januari 2015

Twee keer gezakt toen ik 18 was. Nu, 24 jaar, en weer genoeg geld gespaard om eindelijk mijn rijbewijs te halen. Voor welke rijschool kies je dan? Voor een rijschool die goedkoop is? Of voor een rijschool waarbij je een goed gevoel krijgt en die een hoog slagingspercentage heeft?

Ik heb voor het tweede gekozen, want een slagingspercentage zegt veel over de kwaliteit van de instructeur. En kwaliteit heeft Martin! Hij is een vriendelijke, geduldige, grappige man met veel kennis en passie voor zijn vakgebied. En daarnaast was er altijd een ongedwongen, veilige sfeer in de auto.

Ik raad Pink Paper bij iedereen aan die zijn rijbewijs wilt halen of lessen wilt volgen om weer vertrouwen in de auto te krijgen!

Martin, nogmaals hartstikke bedankt voor alle dingen die je mij geleerd hebt! En het schriftje met jouw aantekeningen kan ik altijd nog gebruiken als naslagwerk! ;)

Groetjes,

Jeff Gort (27-1-2015, geslaagd!)

=================================================================================

17 december 2014

Heb echt een toptijd gehad met Martin. Echt een top rijschool, een aanrader. Martin is een chille gast en rustig. Ook de auto was super relax.

Michael Bast

=================================================================================

5 december 2014

Martin is een rustige rijlesgever, erg duidelijk met zijn advies en er zit een logische volgorde in de opbouw van de rijlessen. Ik heb veel lessen gehad, maar heb ook alles (theorie, TTT en examan) in één keer gehaald, en kan nu ook zelfverzekerd de weg op. Proefexamens met Dragan hebben ook erg geholpen, omdat het heel anders is om met iemand anders in de auto te zitten. Voor mij is alles vlot gegaan, en ik zou Pink Paper ook aan anderen aanraden.

Jans

==================================================================================

7 september 2014

Beste Martin,

'In één keer geslaagd'

Ik weet niet zo goed hoe ik je kan bedanken voor de perfecte manier waarop jij ervoor hebt gezorgd dat het me eindelijk is gelukt mijn rijbewijs te behalen, afgelopen zaterdag. Vooral de laatste twee weken, toen we bijna iedere dag gingen rijden, kreeg ik er steeds meer lol in en merkte ik - mede door jouw scherpe blik en door de onvermoeibare wijze waarop je me steeds weer op allerlei situaties wees - dat ik ook steeds veiliger ging rijden. Ik heb zoveel situaties meegemaakt in het hectische Amsterdam! Mijn zelfvertrouwen groeide met elk uur dat ik samen met jou in de auto doorbracht. Het is nu de dag na mijn examen en ik merk dat ik het bijna jammer vind om die lessen in het vervolg te moeten missen. Terwijl ik er in een eerder stadium als een berg tegenop zag!

Het is duidelijk dat jouw ambitie ligt bij het zo goed als maar enigszins mogelijk is opleiden van je leerlingen, zodat zij veilig en goed voorbereid de weg op kunnen gaan.

Ik weet zeker dat ik hier heel veel plezier van ga beleven. Nogmaals veel dank!

Jaap Verheij, 60 jaar

=================================================================================

8 augustus 2014

Na jaren geen rijles meer te hebben gehad omdat ik het zo eng vond toch maar weer een poging gewaagd bij Martin. Hij heeft me mijn zelfvertrouwen teruggegeven en door zijn duidelijke uitleg en fijne lessen heb ik toch mijn rijbewijs gehaald!

Martin is een hele fijne instructeur met engelengeduld die iedereen kan helpen een rijbewijs te halen.

Eva

=================================================================================

18 juli 2014

Beste Martin,

Heel erg bedankt, je lessen waren top! Altijd relax autorijden met jou!

Jamey

=================================================================================

4 juli 2014

I am very glad with the lessons from Martin. After all I feel very confident with myself about driving now.

Thanks a lot Martin.

Grtz, Dung

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 juni 2014

Hele fijne lessen, kan met een goed gevoel de weg op.

Rhashydha

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 juni 2014

Nadat ik bij een andere rijschool meerdere malen gezakt was, heb ik lessen genomen bij Martin. Hij is rustig en legt gemaakte fouten duidelijk aan je uit door de situaties waarin deze gebeurden voor je te tekenen. Op deze manier zie je overzichtelijk wat je verkeerd hebt gedaan en hoe je dat de volgende keer beter kunt doen. Ik vond dit een fijne manier van leren en ben erg blij dat ik de overstap naar zijn rijschool gemaakt heb. Martin, nogmaals hartelijk bedankt!

Mieke

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Martin,

Op 5-8-2013 heb ik mijn rijbewijs gehaald. Een flink deel van dit succes heb ik aan jou te danken. Je geduld met mij was groot,mijn dank daarvoor.

Vriendelijke groet, Hanneke (65 jr.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

23 juli 2013

JEEEE!! Ik ben geslaagd!!
Na 3 keer te zijn gezakt bij andere rijscholen heb ik dan eindelijk mijn felbegeerde rijbewijs gehaald Met dank aan Martin! Ik heb het wel met een faalangstexamen moeten doen, omdat ik erg last had van stress en angst tijdens examens waardoor ik afgesloten werd en niet meer optimaal kon functioneren. Een echte aanrader voor mensen die gauw in de stress schieten. MartiniIs een super fijne instructeur. Hij, samen met zijn vriendin Desiree van Golen die counsellor is en een eigen praktijk heeft MindMoves, heeft mij weer vertrouwen kunnen geven in mijn eigen kunnen. Hij is rustig, vriendelijk en ontspannen waardoor er een optimale sfeer ontstaat om te kunnen leren! Een echte aanrader!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

26 april 2013

Beste Martin,

Ik wil u nogmaals bedanken voor de leerzame lessen. U bent een rustige instructeur en besteedt veel aandacht aan de leerlingen. Snap je iets niet of doe je iets fout? Geen probleem dan oefenen we dat net zolang tot het wel goed gaat. Dat geeft veel vertrouwen. Net rijexamen gehad en in 1 keer geslaagd! Had één klein foutje. Dat heb ik te danken aan de goede lessen natuurlijk!
Succes nog Martin.

Groetjes Petra
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

April 2013

Hallo Martin,
Voordat ik de eerste keer ging lessen kwam je bij ons thuis en dat gaf me een fijn gevoel. We hebben gepraat samen met me ouders. We hebben een rijles geplant om te kijken of ik wel kon rijden en je was gelijk erg te spreken over me. Ook vertelde je me als duidelijk en als nodig was herhaalde je het steeds voor, het was ook fijn dat je in het schriftje schreef. Je gaf me heel veel vertrouwen tijdens de lessen en ook als ik gekeurd moest worden. Heb een hele dag een theorieles gehad en die docent gaf duidelijk en leuk les. Ik heb me theorie in 1x gehaald joepie joepie dat scheelde me weer en nu focussen op het rijexamen. Ik kreeg de pech dat ik er een paar maanden tussen uit lag wegens een operatie. Dat ik weer ging rijden was je erg trots op me. Martin we hebben het over van alles gehad in de auto en ook gelachen dat vond ik erg fijn. En nu moet ik je gaan missen want ik heb me rijbewijs gehaald op 27 maart 2013 en op 4 april kan ik hem ophalen. Was erg lachen dat ik hem had gehaald ik had alles foutloos gereden en gedaan. Ook die tussentijdse rijtoest test was erg fijn want dat kon ik tenminste overslaan. Het was ook fijn dat ik een paar keer met een andere instructeur hebt gereden, ook Dragon heeft me goed geholpen. En wat ik erg komische vond dat je je vriendin ging bellen en Dragon om te vertellen dat ik was geslaagd hihih. We kregen zelfs complimenten van de examinator.
Martin je was een zeer goede instructeur en wil je daarvoor nogmaals bedanken en uiteraard ook voor de fijne tijd!!! Ik zal het missen maar we zullen elkaar zeker nog zien, toeterend naar elkaar of spreken. Ook namens me ouders velen dank voor de tijd en energie ook die je in me hebt gestoken en alle andere dingen..
Groetjes aan iedereen die ik kan Dominique en me ouders Martin en Cristel

In al zijn rust wist hij dat herhaling de beste leermeester is. Geslaagd! Martin, bedankt.

Toon

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nogmaals super bedankt voor alles!!!!!!!!!!!!!! En veel succes met de aankomende leerlingen!!! Gr. Roy

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi Martin, het is alweer een jaar geleden dat ik slaagde bij je. Maar ik wil je nog een keer bedanken; ik rij nu een jaar en niet 1 keer heb ik me onzeker gevoeld! Het heeft veel lessen geduurd, maar het resultaat is er! Misschien kom ik je nog eens tegen onderweg, ik ben diegene in een greenwheels :)

Groeten Leoni Bos

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

28 juli 2012

Dag Martin,

de sfeer was altijd heel prettig tijdens het lessen, jouw deskundigheid en geduld hebben ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in een keer haalde.

Bedankt!

Marco
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
21 juni 2012

Superchille rijschool, goede instructeur en daarom ook in 1 keer geslaagd! Zeker een aanrader voor een ieder die goed auto wilt leren rijden!! Rick
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

14 januari 2012

Beste Martin,

Heel erg bedankt voor de zeer leerzame en gezellige lessen! Je weet een enorme deskundigheid te combineren met een eindeloos geduld, altijd goed humeur en een hele prettige relaxte sfeer tijdens de lessen. Je bent de allerbeste rij-instructeur!

Groet, Edward

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

29 juni 2011

Hello Martin!
It's my FIRST TIME and it's a SUCCESS. I'm so THANKFUL!!!
It's just amazing how you teach the right things that matter.
Thank God I found you! I hope many will also find you because with you, we CANNOT fail!
SUCCESS!
Emmanuel Oduro

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi Martin!

Hartstikke bedankt!! Je bent een geweldige rijinstructeur! Super!

Ik heb bij verschillende rijscholen gereden maar geen 1 die in de buurt komt van pinkpaper een geweldige leermethode! Ben echt superblij had nooit gedacht dat ik toch nog mijn rijbewijs zou halen.

Een echte aanrader!!

Nogmaals hartstikke bedankt!!

Groetjes
Youssra

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
7 april 2011

Beste Martin,

Toen ik jouw op 24 januari voor het eerst belde met het verzoek een intake-lesje bij je in te plannen omdat ik mijn rijbewijs vóór 1 maart moest halen, was ik onzeker of je me niet voor gek zou verklaren.

In 3 weken je rijbewijs halen, voor iemand die nog nooit achter het stuur heeft gezeten, dat is toch niet mogelijk? Nee, niet voor jouw!

Vanaf dag 1 geloofde jij in mij!!! Je loodste me door de lange, lange dagen (van soms wel 5,5 uur achter elkaar!!) achter het stuur, door middel van je humor, gezelligheid en professionaliteit. Ik heb zo énorm veel van je geleerd! Je bent echt een kei in je vak!

JE GAAT HET GEWOON HALEN!! Waren dan ook jouw woorden, op dagen dat ik het niet meer zag zitten... Je moedigde me aan door te gaan...keer op keer weer! Geweldig! Het vertrouwen en geloof dat iemand in je heeft..en je dat ook zo duidelijk laat merken!

Petje af voor je GEDULD en je manier van lesgeven. Het werkt zo veilig, ontspannend en verzekerend! Ik had me geen betere rij-instructeur kunnen wensen!

Wat ben ik blij met mijn PINK PAPER!! En wat ben ik blij dat ik die dankzij jouw, en bij jouw heb mogen behalen! Ik zal je nooit vergeten! Je was niet alleen mijn rij-instructeur..maar gedurende die 3 zware weken toch ook mijn beste maatje!!

Nogmaals mijn grooooootste dank voor alles!!!

Keep on going like this! Dan zullen nog vele, vele mensen je net zo dankbaar zijn als ik!!

Groetjes Nicole

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

23 maart 2011

Hi Martin,
Thanks again for helping get my license!!! On the end it felt easy, thanks to your teaching methods...
I hope we cross each other in the roads of Amsterdam...

For ALL the readers of this guest book: if you are not sure what school to pick, PICK THIS ONE! Friendly but strict teaching methods got me through the exam at 1st try, something I was honestly not expecting...

All the best,
Jonas
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 maart 2011

Beste Martin,

Bij deze wil ik jou bedanken voor jouw inzet. Zoals ik het vaker heb gezegd jij bent een ontzettende fijne persoon om mee samen te werken, wat ben jij klantvriendelijk!

Nogmaals bedankt (hopelijk kom ik je tegen in de straten van Amsterdan in mijn groene kleine citroen).
 
Gemeende vriendelijke groet!!!!!!!!!!!!!

Dominique

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 februari 2011

Ik geloofde er even helemaal niet meer in na 2 mislukte examens. Maar toen heb ik Martin Gieles van Pink Paper gebeld en hem gevraagd of hij mij naar het rijbewijs wilde coachen..
Martin heeft me op sympathieke wijze 'gedrild'. Er viel blijkbaar nog een boel winst te halen.
En zie hier, sinds vandaag heb ik dan eindelijk dat zwaarbevochten rijbewijs.
Martin had er slechts 6 weken voor nodig om me op examenniveau te krijgen. En ik durf te zeggen dat ik daar voor die periode even helemaal niet meer in geloofde..
..Ja, hier spreekt een heel tevreden klant!
Enne...Martin bedankt!

Phil.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 februari 2011

Na  ruim 20 jaar geen auto meer te hebben gereden heb ik contact gezocht met "MindMoves". Na zo'n lange tijd geen auto meer gereden te hebben durfde ik niet meer zomaar achter het stuur te kruipen. Na een aantal gesprekken, die zeer verhelderend waren, werd ik doorverwezen naar de rijschool van Martin Gieles. Hij was al op de hoogte gebracht van mijn "problematiek" en samen zijn we weer van begin af aan begonnen.

Het waren hele prettige lessen!

In alle rust namen we de praktijk weer door. Zelf kon ik steeds aangeven wat ik wilde gaan doen. En dit werkte heel erg goed. Nu, na een aantal lessen, rij ik weer zelfstandig. En ben ik enorm blij dat ik dit ben aangegaan.

Regelmatig huur ik een auto en rij door het hele land, zonder angst, maar juist heel erg vrij! Rick

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 januari 2011

Beste Martin,

Dank voor je vakmanschap, engelengeduld, onverzettelijkheid, humor en toewijding waarmee je me geholpen hebt dit obstakel te overwinnen. Wat een heerlijk gevoel mijn rijbewijs te hebben! We zullen er nog veel van genieten. Ook jij veel geluk voor de toekomst;

Hartelijke groet, Karen van Stapele

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 oktober 2010

Dag Martin,

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden dat je geduld en ontspannen houding grote troeven zijn. Autorijden wordt ontspannen en leuk als jij er naast zit. Knap hoe je de tijd neemt voor knelpunten en de juiste dingen leert om alles wat we in het verkeer tegenkomen zelf te kunnen oplossen.Het is de toon die de muziek maakt. Vandaag ben ik voor de tweede keer na mijn examen de weg op geweest en het ging allemaal redelijk en vanzelfsprekend. Grote dank voor alles.

Hannah

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
18 oktober 2010

Martin is een goede aangename rijinstructeur die je scherp begeleidt
maar wel op je gemak. Ook belangrijk is dat hij de uiteindelijke
keuze om af te rijden aan jou overlaat. Veel rijscholen willen dat in
eigen hand houden om hun slagingspercentages hoog te houden. Maar die
percentages zeggen niet zoveel. Ik heb mijn rijbewijs met het tweede
CBR-examen gehaald. Dat komt natuurlijk door mijn eigen inzet, maar
ook dankzij de kritische maar ontspannen begeleiding van Martin, tot
de laatste puntjes op de i. Merci, Martin!
 
Richard
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 september 2010

Martin, je bent een geweldige instructeur! Met eindeloos geduld en met veel humor en eerlijkheid. Je bleef altijd vriendelijk en rustig, en dat maakt het rijden bij jou heerlijk. 

Heel erg bedankt! 

Aniel

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 augustus 2010

Beste Martin,

Je weet met geduld en humor op een overzichtelijke, pedagogisch verantwoorde manier mensen te leren rijden. Je geeft de leerling alle ruimte en vertrouwen, waardoor deze zich zelfverzekerd voelt tot en met het rijexamen. Het is jouw verdienste dat ik in één keer, na 20 lessen, ben geslaagd. Nogmaals dank hiervoor en ik beveel je bij iedereen aan!

Met vriendelijke groet,

Yves Groen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onderwerp: in 1 keer geslaagd!
 
Martin, je bent een geweldige instructeur! Met eindeloos geduld en met veel humor heb je mij zelfvertrouwen gegeven in de auto. Je bleef altijd vriendelijk en rustig, ook toen ik je bijna een whiplash bezorgde. Voor de mensen, die een rij-instructeur zoeken, Martin is fantastisch!!!
 
Heel erg bedankt!
 
Sanna

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi Martin,

This morning I went to the Cityhall for my license. I want to take this opportunity to say thank you for all your time and efforts. You've been patient all the time and you taught me almost everything that I should know as a driver. Really enjoyed every lesson with you and I wish you all the best with your driving school!
 
Thanks a lot!

Lipei

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi Martin,
 
Wil je even laten weten dat je echt een absolute topper bent!

Je hebt zo’n fijne manier van lesgeven, veel geduld maar ook lekker straight to the point.

Ik heb heel veel aan je gehad… Met als resultaat, in 1 keer m’n Pink Pasje gehaald hahaha
 
Hoop je gauw ’s te zien op de weg!
 
Groetjes,
 
Raffaella

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hee Martin!

Hartstikke bedankt voor de goeie rijlessen; In één keer geslaagd!

Ik zit nu echt rustig achter het stuur: heb de relaxte vibe van jou helemaal overgenomen.
bedankt!
 

Charlotte

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi Martin,
 
Bij deze nogmaals bedankt voor je geduld en goede manier van rijlessen geven.Dankzij jou heb ik afgelopen dinsdag mijn rijbewijs behaald.
Nu ga ik met een relaxt gevoel de weg op. 
Gr.

Victor