Autorijschool PINK PAPER

Naar de homepage
De theorie
De praktijk van het autorijden
Kortingspakketten
Zonder angst weer de weg op!
Laat je reaktie achter
In top 10 slagingspercentage!

Uw leswagen I Instructeur I Tarieven INieuws I Links I Contact

Ik ben Martin Gieles (1965) rij-instructeur in hart en nieren!

Ik zelf haalde mijn rijbewijs 3 maanden en 10 rijlessen na mijn 18e verjaardag. Daarna heb ik me altijd geïnteresseerd voor autorijden en vooral verkeersveiligheid. Uiteindelijk besloot ik in 1998 om hier mijn beroep van te maken.

Ik deed de opleiding tot rij-instructeur, waarna ik eerst een poosje voor een rijschool heb gewerkt en in 2001 begon ik met Pink Paper, mijn eigen rijschool.

Iedereen is anders en door de jaren heen heb ik geleerd om een ieder rijles op maat te geven. Interessant daarbij is dat je zelf eigenlijk nooit uitgeleerd bent! Ik ben al gecertificeerd Rijangstspecialist, maar heb me in 2010 ook bekwaamd in het geven van rijlessen aan mensen met een stoornis in het autistisch spectrum en personen met AD(H)D. Ook heb ik de cursus NLP voor rij-instructeurs gevolgd, waardoor ik mijn lessen nog meer op de persoonlijkheid van mijn leerlingen kan richten.

Ik heb een rustige manier van lesgeven en geef ook les aan mensen met rij-angst, voor mij een extra uitdaging en ook een afwisseling van het "gewone werk". Om te zien dat je leerlingen zich ontplooien en steeds meer kunnen, doet mij altijd weer plezier.

Neem gerust een kijkje in het gastenboek om te zien wat oud-leerlingen over mij te zeggen hebben.

 

@ Autorijschool Pink Paper

Website ontwikkeld door Désirée van Golen