Autorijschool PINK PAPER

Naar de homepage
De theorie
De praktijk van het autorijden
Kortingspakketten
Zonder angst weer de weg op!
Laat je reaktie achter
In top 10 slagingspercentage!

Uw leswagen I Instructeur I Tarieven I Nieuws I Links I Contact

Herkent u één van deze situaties?

  • U heeft al jaren uw rijbewijs, maar heeft maar zelden gereden. Nu moet u door omstandigheden de weg weer op, maar u durft niet goed.
  • U heeft een ongeval of een andere traumatiserende gebeurtenis meegemaakt en nu durft u geen auto meer te rijden.
  • U komt in Amsterdam te wonen, maar u durft zich niet in het drukke verkeer hier te wagen.
  • U heeft een angst- of paniekaanval gehad in de auto en durft nu de weg niet meer op.
  • U heeft angst voor bepaalde verkeerssituaties, bijvoorbeeld snelwegen, het stadscentrum, bochten, smalle wegen, wegen naast water etc.
  • U heeft een stressvol en druk leven, autorijden lukt u (nu) niet.

U bent de enige niet! Deze (en nog meer) vormen van rijangst komen veelvuldig voor. In Nederland zijn er tussen de 800.000 en 1.000.000 mensen die hieraan lijden.

Is er iets aan te doen? Jazeker! Maar daarvoor is wel een aanpak op maat noodzakelijk waarbij zowel wordt gewerkt aan het verminderen van de angst en stress als aan het opfrissen van vaardigheden en het oefenen met lastige situaties en autorijden in het algemeen.

Martin Gieles is gecertificeerd Rijangstspecialist, hij werkt samen met Verkeerscounselor Désirée van Golen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Eerst maakt u een afspraak met Désirée van Golen voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreekt u uw specifieke situatie. Désirée zal u dan adviseren hoe verder te gaan.

In de regel zijn eerst een aantal sessies met de Verkeerscounselor noodzakelijk om te werken aan het dempen van de angst en het aanleren van methodes om jezelf tot rust te brengen en paniek te voorkomen.

Daarna volgen een aantal rijlessen, die gericht zullen zijn op uw specifieke situatie. Die rijlessen hebben een opbouwend karakter en u heeft alle inbreng in wat u aandurft en wilt oefenen. Tenslotte gaat u oefenen in de eigen auto, om uiteindelijk zonder angst en met verbeterde vaardigheden, weer zelfstandig de weg op te kunnen.

Voor het maken van een afspraak zie: contact

 

 

@ Autorijschool Pink Paper

Website ontwikkeld door Désirée van Golen